DISSENY CARTELL PER A CERTAMEN GENEROCIONAL

folleto certameb-02

Un dels últims posts que he escrit estava dedicat a la publicitat, era una crítica a la poca responsabilitat social i sobretot una crítica als estereotips sexistes que segueixen manifestant-se des de fa anys sense canviar.

Bé doncs és el moment de fer que açò prenga un altre destí i per a açò la Fundación Siglo 22 i Mujeres con habitación propia han promogut GenerOcional.

Generocional és un certamen dirigit a joves, en el qual l’objectiu principal és posar de manifest allò que fomenta la desigualtat entre tots dos sexes i la violència sexista, i que coses es poden fer perquè canvie. Per aquest fi s’han establit tres modalitats, vídeo, arts gràfiques, i TICS. Si vols participar pots obtenir més informació a través del següent enllaç GenerOcional

Ara és el teu moment per a mostrar el teu punt de vista.

DISSENY DEL CARTELL

Des d’un punt de vista conceptual

En aquest cartell he volgut agrupar els diferents blocs d’informació: el nom del certamen, la descripció de *GenrOcional, com participar i modalitats i premis.

L’objectiu principal era que es trobara la informació amb un simple colp de vista i que els grups de text quedaren aïllats uns d’uns altres perquè no s’entremesclaren, facilitant, d’aquesta manera, la lectura.

Vaig utilitzar figures geomètriques que contenien cada bloc d’informació amb un sol color degradat, en superposar-les unes amb les altres s’aconsegueix un efecte de color més intens que fa ressaltar les diferents àrees.

Colors utilitzats
Vaig optar per un color roig per la seua força i el taronja per a remarcar el nom i les dades principals del certamen.

Espere que us haja agradat i en aquesta ocasió si que agrairia que compartíreu o bé el post o bé la imatge del cartell perquè els nostres i les nostres joves puguen mostrar el seu talent, és un exercici molt interessant.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s