DISSENY D’INVITACIÓ DE NOCES FETA DE FUSTA

67 invitacio boda paco i llucia

Comencem el primer dels posts dedicats a la imatge coporativa dissenyada per a les noces de Llúcia i Paco.

Quan Llúcia i Paco em van comentar el tipus d’invitació de noces que volien fer vaig “flipar”, la veritat que el projecte em va agradar moltíssim. Paco es dedica a la fusteria i volia que la seua invitació fora de fusta. Respecte a la temàtica, encara que Llúcia em va mostrar algunes idees que havia vist prèviament, tenia carta blanca per al disseny.

EL DISSENY DE LA INVITACIÓ
Hui dia estan molt de moda els disseny amb flors, fulles, etc. I la veritat siga dita, per a una invitació feta de fusta, aquestes il·lustracions eren perfectes. Al mateix temps volia personalitzar molt la invitació, com conec personalment a la parella i sé del seu afecte cap als seus gatets, volia que formaren part d’aquest moment tan especial.

La targeta està distribuïda en dues meitats. La meitat superior es va dedicar a la il·lustració amb els seus gatets emmarcats en un cor format per fulles, flors i cors. En la meitat inferior es van indicar les dades de la cita.

PART POSTERIOR DE LA INVITACIÓ

67 b invitacio boda paco i llucia

Una vegada feta la invitació Llúcia i Paco van estar pensant com posar els noms dels convidats i van voler que també estigueren gravats en fusta. Van triar un sobre de paper color craft en el qual volien fer una finestreta i que es pugueren vore els noms dels destinataris.

Es van utilitzar alguns dels motius de fulles i flors de la part de la il·lustració principal de la invitació, per a compondre una corona de fulles i flors que emmarcara el nom dels convidats. L’objectiu d’usar el mateix tipus d’il·lustració era perquè tot tinguera una concordança.

LA REALITZACIÓ DE LA TARGETA
Sabeu que faig treballs gravant fusta, però en aquest cas, la realització l’ha fet Paco en el seu taller. Podem dir que el disseny i l’execució ho hem fet de manera conjunta, fent proves de les grandàries de les il·lustracions, del grossor dels traços i adaptant el disseny a les possibilitats de la màquina.

DISSENY I CARBAT DEL SEGELL

67 c ok invitacio paco i llucia

Per a completar la invitació van decidir afegir un segell al sobre en el qual aparegueren els seus noms i la data de l’enllaç, podríem dir a manera de remitent.

El segell es va dissenyar utilitzant els mateixos motius florals de la invitació però amb una composició diferent. És un treball fet a mà, quasi de modelatge.

A mí per descomptat m’ha encantat com ha quedat la targeta, pense que és molt original i bonica i he gaudit molt dissenyant-la.

Un pensamiento en “DISSENY D’INVITACIÓ DE NOCES FETA DE FUSTA

  1. Pingback: DISSENY DE LA IMATGE DE LA BODA DE PACO & LLÚCIA. GRAVAT EN FUSTA | llimaplena

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s