DISSENY DE LA IMATGE DE LA BODA DE PACO & LLÚCIA. GRAVAT EN FUSTA

79 conjunt post boda sencera paco i llucia

Durant quasi un any hem estat treballant, els nuvis i Llima plena creatius, en el disseny de la imatge que anava a acompanyar-los el dia de les seues noces. Encara que he estat redactant posts amb alguns dels elements dissenyats, en aquest post apareixeran totes les cosetes que s’han fet aproposit de l’esdeveniment.

Per a facilitar la lectura, vos nomenaré els diferents dissenys i al seu costat, si existeix, l’enllaç als posts que s’han redactat amb anterioritat per si voleu llegir amb major detall com es va fer. Els articles que no tenien un post previ tindran ací la seua descripció.

ELEMENTS DISSENYATS PER A LES NOCES
Invitació (post)
Disseny i carvat d’un segell per al sobre de la invitació
Llistats per a indicar la taula corresponent dels convidats
Minuta del convit
Llibre de signatures, il·lustracions interiors (post)
Xapes per a convidats (post)
Etiquetes de fusta per als detalls dels convidats

INVITACIÓ DE LES NOCES

67 invitacio boda paco i llucia

 

67 b invitacio boda paco i llucia
El dia que em van proposar el projecte vaig al·lucinar, el novio és fuster i volia que les seues invitacions de noces estigueren fetes de fusta. Em van plantejar segons els seus gustos algunes idees que havien estat veient, volien donar-li un aire rústic, i també vam voler incloure la seua passió pels gats. La veritat és que el projecte em va semblar molt però que molt apetitós.

Llima plena creatius es va encarregar del disseny i Paco del gravat de les invitacions i altres elements, com les cobertes de fusta del llibre de signatures o les etiquetes per als detalls dels convidats.

La invitació, que era una tableta de fusta gravada, es lliurava dins d’un sobre de color craft.

En la part davantera de la invitació apareixien les dades de l’esdeveniment i una il·lustració amb flors i els seus gatets.

En la part posterior es van gravar els noms dels convidats a l’interior d’una coroneta de flors.

Perquè es poguera veure el nom dels convidats, al sobre se li va perforar un cercle que casava a la perfecció amb la il·lustració.

Finalment es a dissenyar un segell per a posar en cada invitació.

ELABORACIÓ DEL SEGELL PER A LES INVITACIONS

79 b sello post boda sencera paco i llucia
Els novios volien un segell per a marcar els sobres de les invitacions.
Amb les il·lustracions de les fulles que ja havien en la invitació es va fer una composició diferent.
El segell es va fer a mà en goma.

DISSENY DEL LLIBRE DE SIGNATURES

IMG_20180404_192950054~2
Aquest llibre de signatures és molt especial, les tapadores eren de fusta, per a açò Paco, el novio, va prendre els diferents elements de la invitació i va fer una composició en el seu propi taller, una composició molt encertada.

En cadascuna de les 20 pàgines del seu interior hi havia una imatge dels novios i per a acompanyar aquesta imatge es van il·lustrar 19 tipus de flors diferents, i per a cada tipus de flor es va dibuixar, la flor oberta, la flor tancada, i una o dues fulles. Va ser un treball intens però molt gratificant.

Finalment es va imprimir en un paper d’alt gramatge i certa textura.

TAULES DE CONVIDATS I MINUTES

79 C mesero i minuta post boda sencera paco i llucia
Per a dissenyar les taules de convidats i les minutes es van fotografiar diferents tipus de fustes, per a estudiar el seu color i les seues vetes. Es va seleccionar una fusta clara amb les vetes marcades i es va utilitzar com a fons tant del la llista de convidats de cada taula com de la minuta.

El disseny de les llistes de convidats
Es va emmarcar el nom de cadascuna de les taules amb una coroneta de flors, baix es van escriure els noms.

El disseny de la minuta
En la minuta apareixia el nom dels novios i la data del enllaç. La part del menjar es va diferenciar de les begudes emmarcant-la amb una senzilla il·lustració de flors i fulles.

XAPES PER ALS CONVIDATS

IMG-20180411-WA0008
En aquest cas els novios volien trencar amb la imatge que tenia l’esdeveniment més sobri i van voler regalar als seus convidats una xapa divertida per a amenitzar la nit.

Es van dissenyar 12 xapes diferents, cadascuna amb una frase en particular i una il·lustració que evocava en certa manera el text. Cada disseny també es va imprimir en diversos colors.

ETIQUETES DETALLS

79 d etiquetes i minuta post boda sencera paco i llucia
Els detalls que es van oferir com a record de l’enllaç també tenien la seua etiqueta de fusta, en aquest cas va ser Paco el novio qui prenent la il·lustració inicial va fer una composició.

Este és el treball fet per a aquest enllaç de Paco & Llúcia, treball que he gaudit molt en fer-ho en ensenyar-ho a poc a poc. Crec que és un treball amb el que he quedat molt satisfeta i crec que els novios també.

Espere que vos haja agradat Si voleu vore més imatges de l’àlbum de signatures podeu seguir les pàgines de Facebook, Instragram i Pinterest.

 

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s