LLIBRE DE FIRMES DE COMUNIÓ

87 llibres firmes 1

Feia temps que no actualitzava el blog, però he considerat que era necessari redactar aquest post.

Aquest post pretén ser una guia de les diferents opcions que ofereix Llima plena a l’hora de dissenyar un llibre de signatures, per a comunions en aquest cas, però el podrem aplicar a noces i un altre tipus d’esdeveniments.

En la imatge principal podeu veure un prototip imprés en miniatura, perquè vos puguau fer una idea.

COMPOSICIÓ DEL LLIBRE
El llibre tindrà en el seu interior 16 fulles, més la portada i la contraportada, en total 18 fulles.

LES MIDES
Estic treballant amb una grandària de 20 x 20 cm, m’agrada aquest format quadrat, encara que també es pot treballar en una grandària més rectangular similar al foli, sense cap problema.

EL PAPER
El paper principal que s’utilitza per a fer l’àlbum de comunions té un gruix d’uns 240 o 250 grams, blanc i amb certa textura, que li dóna una aparença més bonica.

L’ENQUADERNACIÓ
L’enquadernació es fa amb anelles, amb una forma de forat de forma quadrada. L’enquadernació normalment es fa pel lateral esquerre, en la imatge es veuen les anelles per la part superior perquè és un prototip i em resultava més còmode. En cas de voler una enquadernació per la part superior es pot fer sense problema.

LES PORTADES

87 llibres firmes 4
Quant a la portada es pot fer una fulla del gruix de les interiors i amb una tapa plàstica transparent, que li aporta més resistència.

Es pot optar per tapes dures i folrar-les amb el disseny que hem fet.

TIPUS DE LLIBRES DE SIGNATURES

Llibre totalment dissenyat per ordinador i imprés en impremta:
Prenent com a exemple la imatge del post, es fa un disseny al gust, amb la temàtica i colors que es vulga i triant els diferents xiquets i xiquetes de comunió ja dissenyades adaptant-los a la imatge del comuniant.

L’estructura principal d’aquest tipus d’àlbum de signatures és la portada i contraportada. Els seus 16 pàgines interiors es distribueixen en una primera pàgina amb informació del dia de la comunió, les pàgines principals de títol, per exemple (veure a la foto) les meues fotos, les meues dedicatòries, etc, un altre disseny diferent a aquest per al nombre de pàgines que es dediquen a cada tema, per exemple, a les fotos, a les dedicatòries, etc. una pàgina d’agraïments i una pàgina dedicada a l’arbre de petjades.

Com sempre aquesta distribució es vaig poder fer a petició pel que es poden incloure pàgines per a alguna oració o frase, etc.

Llibre de signatures amb portades dissenyades i l’interior amb detalls:

87 llibres firmes 2
En aquest cas la portada i la contraportada de dissenyarien per ordinador i s’imprimirien en impremta i a l’interior podem posar alguns detalls, o bé amb tintes, segells, embossing o papers decorats, per a donar-li un toc.

Llibre de signatures amb portades dissenyades i l’interior completament en blanc:
En aquest cas es dissenyaria la portada i contraportada i l’interior es deixaria totalment en blanc amb el paper amb certa textura.

DISSENYS DE NINOTS I ARBRES DE PETJADES

87 llibres firmes 3
Ja tenim dissenyats alguns xiquets i xiquetes de comunió, amb diferents models de vestit o traje. Els trets dels ninots com per exemple, el color de pèl o d’ulls, es poden canviar per a fer-ho similar als xiquets.

També tenim dissenyats diferents arbres de petjades, que es poden veure o bé impresos o bé aplicats amb la tècnica de stencil ,tots dos queden molt bonics.

Això és tot, qualsevol dubte no dubteu a consultar-la en llimaplena@gmail.com.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s