DISSENY DEL RECORDATORI DE COMUNIÓ DE AURELI

88 recordatori comunio aureli

Bé, en plena època de comunions, començaré a mostrar-vos algunes cosetes que vaig fent.

Hui vos mostre aquest recordatori de comunió per a Aureli. Com podeu vore l’element principal del recordatori és el seu retrat pintat amb aquarel·la. Em van preguntar si podíem incorporar al recordatori aquesta aquarel·la que li havien pintat i, per descomptat, es pot.

Una cosa que m’agrada és dissenyar sobre partint de la base de que en diuen que els agrada: les aficions i gustos, l’estil o els colors… partir des de zero, amb una idea nova i anar donant-li forma a poc a poc fins a aconseguir un resultat que agrade. Definitivament és un treball conjunt entre les dues parts.

En aquest recordatori de comunió, l’element principal era l’aquarel·la, però havia de posar algun no sé què, que sé jo, que li aportara alguna gràcia addicional, vaig decidir afegir les xicotetes il·lustracions dels dos trossets de washi tape, és a dir cinta adhesiva decorada, a manera de subjecció del paper, com se sol fer a l’hora de preparar un paper per a pintar una aquarel·la.

Es va afegir una banderola horitzontal per a destacar el nom del xiquet a més les altres dades que estaven acompanyades de la il·lustració d’un calze.

Per al disseny del fons blau clar amb brins i el color blau fosc amb brins blancs vaig prendre com a referència el disseny de la corbata d’Aureli.

El paper utilitzat és un paper per a impressió digital que té certa textura, amb la idea que el resultat final del recordatori s’assemblara el més possible al tacte d’una aquarel·la.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s